Header home

Wat we doen

Wat we doen

Wij, als Expertisebureau Risicobeheer, zijn gespecialiseerd in risicobeheer voor veiligheidsregio's. Onze kennis beslaat drie specialisatiegebieden, waarbinnen we ondersteuning bieden aan veiligheidsregio's.

Ontdek wat we doen
IMG 6590

Dienstongeval, wat nu?

Heeft een medewerker een dienstongeval gehad? Wat vervelend! Wij hebben een proces ongevallen opgesteld dat wij in de periode november 2023 tot en met half februari 2024 doornemen met alle veiligheidsregio’s. In deze fase bekijken wij hoe het proces in iedere veiligheidsregio het beste kan worden ingevuld. Bekijk alvast wat je als werkgever kan verwachten.

Expertises Overzichtspagina kleinerbestand

Landelijke Regeling na dienstongevallen

Onze primaire focus ligt op goed werkgeverschap na dienstongevallen. Om die reden hebben we de Landelijke Regeling aanspraken na dienstongevallen opgesteld. Ook hebben we de financiering van deze regeling geregeld. We ondersteunen de veiligheidsregio’s bij de uitvoering van deze regeling.

Wil je meer weten over onze Expertises?

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico