Hoe beoordeelt het Expertisebureau Risicobeheer ongevallen?

Antwoord:

De schadebehandelaar waar je als veiligheidsregio aan bent gekoppeld, adviseert je over de vraag of het ongeval kan worden aangemerkt als een dienstongeval. Dit doen wij aan de hand van de informatie van jouw arbo-medewerker. Ook winnen wij zo nodig advies in bij onze medisch dienst. Is er twijfel over de toepassing van het begrip dienstongeval dan kan de veiligheidsregio advies inwinnen bij de Commissie Dienstongevallen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.