Welke verzekeringen koopt het Expertisebureau Risicobeheer voor de veiligheidsregio's in?

Antwoord:

Het Expertisebureau heeft in 2023 de ongevallenverzekering ingekocht. Ter uitvoering van de Landelijke regeling aanspraken na dienstongevallen zal ook een medische dienst worden ingekocht. Mogelijk wordt de scope van de dienstverlening na verloop van tijd uitgebreid met de inkoop van andere verzekeringen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan de inkoop van de wagenparkverzekering (WA + casco). Het Expertisebureau Risicobeheer kan op verzoek ook meekijken met de aanbestedingen van verzekeringen, die door de veiligheidsregio's zelf of met behulp van een makelaar worden ingekocht.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.