Wat houdt risicoanalyse en -advies in?

Antwoord:

Het Expertisebureau Risicobeheer verwerkt informatie. Deze informatie is een bron van data die van waarde kan zijn om bijvoorbeeld te kunnen vaststellen op welk moment zich de meeste ongevallen voordoen. Deze analyse kan vervolgens worden gebruikt om een advies te geven om preventieve maatregelen te nemen. Hierdoor krijgt de veiligheidsregio als organisatie meer grip op haar eigen risicoprofiel. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.