Wat zijn de belangrijkste veranderingen van de Landelijke regeling aanspraken dienstongeval?

Antwoord:

De belangrijkste verandering is dat er in de Landelijke regeling duidelijk is vastgelegd welke schade en tot welk bedrag jij en/of je hoofdwerkgever of jij als zelfstandige in aanmerking komt. Deze aanspraken gelden in alle veiligheidsregio’s. Op een aantal belangrijke onderdelen zijn de aanspraken verruimd ten opzichte van de situatie vóór 2024. Ook zijn er nieuwe aanspraken toegevoegd. Om de aanspraken betaalbaar te houden zijn enkele aanspraken beëindigd.

Benieuwd naar deze aanspraken? Bekijk dan de informatiebrochure via: informatiebrochure personeel veiligheidsregio.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.