Waarvoor ben ik als medewerker precies gedekt met de Landelijke regeling? En waarom is het belangrijk om me aanvullend te verzekeren?

Antwoord:

Je bent met de Landelijke regeling gedekt voor lichamelijk (fysiek) letsel als gevolg van een dienstongeval. Ook kan het zijn dat je gecompenseerd wordt voor eventuele arbeidsongeschiktheid als je bijvoorbeeld ook als zelfstandige elders werkt. Meer informatie over wat gedekt is onder deze regeling, vind je hier: informatiebrochure personeel veiligheidsregio.

Een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering is belangrijk, omdat je schade kunt oplopen die niet volledig wordt gedekt door de Landelijke regeling. Daar hebben wij een specifiek aanbod voor. Of dit voor jou ook geldt en welke verzekering dan precies bij je past, hangt af van jouw specifieke situatie. Meer informatie hierover volgt nog.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.