Kan ik zelf ook contact opnemen met het Expertisebureau?

Antwoord:

De veiligheidsregio blijft verantwoordelijk voor de afhandeling van een dienstongeval en het vergoeden van schade. Het Expertisebureau Risicobeheer ondersteunt de veiligheidsregio’s bij de afhandeling. Het is goed om te beseffen dat de collega’s van het Expertisebureau namens de veiligheidsregio’s werken en niet voor een verzekeraar. Dit is een belangrijk verschil met de vorige situatie.

Wil je toch contact met het Expertisebureau Risicobeheer? Vul dan het contactformulier in.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.