Terug Events

Vacature Schadebehandelaar ongevallen

11 maart 2024
08:00 - 09:00 uur
Amsterdam
Schadeafhandeling

Houd je van afwisseling en gaat jouw hart sneller kloppen van het zijn van spin in het web? Lees dan vooral verder. Er is namelijk een functie beschikbaar als schadebehandelaar ongevallen bij het Expertisebureau Risicobeheer Veiligheidsregio’s (een samenwerkingsverband van veiligheidsregio’s).

Jouw werkdag?

Je klapt je laptop open, thuis of bij een van onze veiligheidsregio’s in Nederland. Je begint met een dagstart met je collega’s die elders in het land werkzaam zijn. Je neemt samen de dag door en bespreekt casuïstiek. Er is ruimte voor een grap en een grol, want je collega’s van het Expertisebureau zie je vooral digitaal. Vervolgens heb je een overleg met collega’s van de veiligheidsregio’s, die jij ondersteunt bij de afhandeling van ongevallen. Hierbij zoek je meestal contact met de medewerker HR, maar soms ook met bijvoorbeeld een teamleider brandweerzorg. Soms ga je daarvoor fysiek langs bij de veiligheidsregio’s die in jouw portefeuille zitten. Verder overleg je regelmatig met het Waarborgfonds en de Commissie Dienstongevallen. Met het fonds dragen de veiligheidsregio’s met elkaar het grootste deel van de schade van ongevallen. De Commissie Dienstongevallen ondersteunt de veiligheidsregio’s bij de beoordeling van complexe casuïstiek. Af en toe leg je verder contact met onze medische dienst of de ongevallenverzekeraar.

Wie ben jij?

Je bent een administratieve kanjer, gericht op samenwerken en communicatief sterk. In de rol van Schadebehandelaar ongevallen heb je 2 petten op. Aan de ene kant ben je administratief veel bezig en aan het uitzoeken, aan de andere kant ben je coach en sparringpartner voor de veiligheidsregio’s. Omdat het Expertisebureau Risicobeheer alle 25 veiligheidsregio’s bedient, zullen er dagen zijn dat je veel moet reizen voor werk. Je kan deze functie in onderling overleg mogelijk combineren met een andere functie.

Hier herken jij jezelf in

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Ervaring met administratieve werkzaamheden
 • Ervaring met adviseren/coachen
 • Het is een pré als je ook nog kennis van verzekeringen meeneemt!

Wat bieden wij jou?

Bij het Expertisebureau Risicobeheer kun je werken in een fijn team waar je kunt groeien in je werk.

 • Salaris in schaal 8/9 van €2.829 tot € 4.544 per maand op basis van 36 uur.
 • Een baan voor 16 uur per week, dus makkelijk te combineren met andere werkzaamheden.
 • Een individueel keuzebudget van 18,63% over het bruto jaarsalaris.
 • Dit is inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • 187,2 verlofuren op basis van een 36-urige waarvan 43,2 bovenwettelijke uren. Dat betekent 64 uur voor een 16-urige werkweek + bovenwettelijk verlof.
 • Een aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een gunstig pensioen bij ABP waarvan 2/3 door de werkgever wordt betaald.
 • De mogelijkheid om op kantoor bij de veiligheidsregio’s te werken in een combinatie met thuiswerken.

Het team

Bij ons vind je een diverse mix van ervaring en expertise binnen het schadebehandelingsvak. We zijn een compacte groep, bestaande uit een toegewijde directeur, haar ondersteunende assistent, vier schadebehandelaren en een verzekeringsexpert. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net je eerste stappen zet in deze wereld, bij ons ben je op de juiste plek. Het proces waarin we momenteel verkeren is voor iedereen nog vrij nieuw, we bevinden ons samen in dit leerproces. Onderlinge ondersteuning en open communicatie staan dan ook hoog in het vaandel bij ons; samen navigeren we door nieuwe uitdagingen en leren we van elkaar. Of het nu gaat om het delen van best practices, brainstormen over oplossingen of gewoon een luisterend oor bieden, ons team staat altijd voor elkaar klaar. Sluit je aan bij ons en maak deel uit van een omgeving waarin samenwerking en groei hand in hand gaan.

Wil je meer weten?

Neem dan een kijkje op onze website: www.expertisebureaurisicobeheer.nl. Of neem contact op met Philippine Stevens, directeur-bestuurder van het Expertisebureau Risicobeheer en het Waarborgfonds via 06-21926914. Je kan ook altijd een mailtje sturen naar: contact@ervrs.nl.

Solliciteren?

KLIK HIER OM TE SOLLICITEREN
Vul dus niet hieronder het formulier in, maar gebruik bovenstaande externe link naar het sollicitatieformulier.

Je kunt reageren tot 31 maart 2024, en we zien je cv mét motivatie en referenties graag tegemoet! De gesprekken staan gepland op 9 april in Harderwijk en op 11 april in Arnhem. Afhankelijk van de opkomst kunnen hier data aan worden toegevoegd.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Meer weten?

Neem contact op met Philippine Stevens, directeur-bestuurder van het Expertisebureau Risicobeheer en het Waarborgfonds via 06-21926914. Je kan ook altijd een mailtje sturen naar: contact@ervrs.nl.

Philippine Stevens

Philippine Stevens

Directeur-bestuurder
Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico