Terug Events

Brandweerevent 2023

11 oktober 2023
10:00 - 16:00 uur
Autotron, Rosmalen
Schadeafhandeling

Op 11 en 12 oktober 2023 wordt het Brandweerevent 2023 georganiseerd. Op deze dagen staat het delen van kennis centraal. Als Expertisebureau Risicobeheer introduceren we 11 oktober van 14.30 – 15.15 uur, geïnteresseerden van de veiligheidsregio’s over goed werkgeverschap na dienstongevallen.

Deze workshop wordt gegeven door Philippine Stevens, directeur Expertisebureau Risicobeheer en Ron de Wit (plv. Commandant en sectorhoofd Strategie en Beleid VRT) vanuit de vakraad Bedrijfsvoering.

Meer weten over het programma? Ga dan naar: Brandweerevent - BrandweerNederland.nl

Workshop Goedwerkgeverschap na dienstongevallen

Weet jij wat er allemaal komt kijken als jou een ongeval overkomt? Of wat het van jou als leidinggevende vraagt als jij verantwoordelijk bent voor de afhandeling? In deze workshop nemen we je mee aan de hand van een aantal voorbeelden. De veiligheidsregio’s willen met goed werkgeverschap na dienstongevallen per 2024 gezamenlijk optrekken op dit thema. Aanspraken worden leidend in plaats van de financiering (verzekerd ja/nee). De financiering wordt bovendien gezamenlijk opgepakt, mede door de oprichting van een Waarborgfonds. We vertellen je graag meer. Kom je ook?

Aanspraken worden leidend in plaats van de financiering

Contactpersoon

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem gerust contact op. 

Philippine Stevens

Philippine Stevens

Directeur-bestuurder

Brandweerevent 2023

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico